米 発泡酒についての多角的アプローチ

発泡性日本酒の「純米酒」表示、ダメ – 山形新聞

発泡性日本酒の「純米酒」表示、ダメ
山形新聞
純米酒と同様、酒と☆(こうじ)と水を原料とし、耐圧タンクの中で2次発酵させ発泡性に仕上げている。炭酸ガスは酒質を安定させるため補充している。 酒税法(1953年施行)は「炭酸ガス(炭酸水を含む)の混和した酒類の品目は、当該混和前の酒類の品目とする」などと

Japan travel guide – Wikitravel
Junmai (純) meaning pure rice, is an additional term which specifies that only rice was used. When making a purchase, price is often a fair indicator of quality. A few special brews may be worth a try if you feel like experimenting. … Thanks to Japan’s convoluted alcohol licensing laws, there are also two almost-beers on the market: happōshu (発泡酒), or low-malt beer, and the so-called third beer (第3のビール dai-san no biiru), which uses ingredients like soybean …




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